Tili-Piikkiö Oy

Palveleva ja reagoiva tilitoimisto | Turku, Kaarina, Piikkiö

Tili-Piikkiö Oy on 1991 perustettu keskisuuri täyden palvelun tilitoimisto, joka jatkaa jo vuonna 1973 Piikkiössä aloittaneen tilitoimiston toimintaa. Eli toimintaa on kestänyt jo yli 40 vuotta.

Palvelemme yritystäsi aina sen perustamisesta lähtien kaikissa yritystoiminnan talouteen, verotukseen ja hallintoon liittyvissä asioissa. Yhteistyöverkostomme kautta voimme lisäksi etsiä sopivan palveluntuottajan mm. lainopillisissa asioissa.

Palvelumme tärkein tekijä on asiakas. Käytössämme olevista atk-ohjelmista ja -järjestelmistä pyritään ottamaan käyttöön asiakasta parhaiten palvelevat ominaisuudet ja työmenetelmät.

Toimialuettamme on pääasiassa Turun ja sen ympäristön talousalueella toimivat yritykset, mutta nykyaikaiset järjestelmät mahdollistavat palvelun tuottamisen myös etäämmällä toimiville yrityksille.

Meillä on vahvaa osaamista myös säätiöiden ja yhdistysten kirjanpidosta ja taloushallinnosta ja palvelemme mielellämme myös tällaisia asiakkaita.

Henkilökuntamme on pitkään alalla työskennelleitä ja monipuolisissa työtehtävissä asialleen omistautuneita kirjanpitäjiä, jotka hallitsevat myös mm. palkkahallinnon monimutkaiset kuviot.