Täsmällistä ja tarkkaa kirjanpitoa ja palkkahallintoa Turun seudulla

Tili-Piikkiö Oy tekee kirjanpidon ja palkanlaskennan täsmällisesti ja tarkasti Turun seudulla. Sähköisten järjestelmien avulla palvelemme myös muualla Suomessa.

Kirjanpitoa ohjaa laki

Kirjanpidon muotoa ja määräaikaisuutta säätelevät kirjanpitolaki ja -asetus sekä yritysmuotokohtaiset lait ja monet verolait. Hyvin hoidettu kirjanpito on yritykselle yhtä tärkeää kuin kunnossa olevat työmenetelmät, vakuutukset, työturvallisuudesta huolehtiminen tai henkilökunnan hyvinvointi. Siksi ei ole yhdentekevää miten tai kenen toimesta kirjanpitoa hoidetaan. Tilitoimiston tulee olla hyvämaineinen, vakavarainen, osaava ja käyttää nykyaikaisia työmenetelmiä ja -välineitä.


Kirjanpidon yksi tärkeimpiä tehtäviä on tuottaa yritykselle sen tarvitsema raportti yrityksen taloudellisesta tilasta ja sen kehityksestä.

Kysy lisätietoja

Henkilöstö- ja palkkahallinto osaavissa käsissä

Yhä useampi asiakkaamme on pyytänyt meitä hoitamaan myös palkkahallintoaan. Tämä johtuu mm. työlainsäädännön ja työehtosopimusten monimutkaisuudesta, määräaikavelvoitteista ja asioiden hoidon digitalisoitumisesta.


Palkanmaksun hoitaminen on yritykselle tai yrittäjälle usein hyvin raskas tehtävä, joten sen ulkoistaminen jättää enemmän aikaa ydinosaamiselle.


Palkkahallinnon ulkoistaminen varmistaa sen, että palkanlaskijalla on tiedossaan viimeaikaisin lainsäädäntö ja ohjeet, palkat maksetaan ajallaan ja viranomainen saa tarvittavat kuukausittaiset tiedot määräajan puitteissa. Meidän tulee huolehtia siitä, että palkanmaksu ei viivästy esim. yrittäjän oman loman aikaan.

Ota yhteyttä